Home > istilah-istilah > Bahasa Albania (SQ) > sporadik

sporadik

neither endemic nor epidemic; occurring occasionally in a random or isolated manner.

0
Tambah ke Daftar Istilah Saya

Apa yang ingin Anda katakan?

Anda harus log masuk untuk membalas diskusi.

Istilah-istilah dalam Berita

Istilah Terpilih

Edita Llalloshi
  • 1052

    Terms

  • 0

    Daftar Istilah

  • 0

    Followers

Industri / Domain: Acara Kategori: Penghargaan

Globi i Artë

Njohja për përsosmëri në film dhe televizion, të paraqitur nga Shoqata Hollivudiane e Shtypit të Jashtëm. 68 Ceremonitë janë mbajtur që nga çmimet...

Daftar istilah utama

Highest Paid Athletes

Kategori: Olahraga   1 1 istilah-istilah

Spirits Drinks

Kategori: Food   2 6 istilah-istilah