Gisela Belli

Tirana, Albania

27 Istilah    0 Daftar Istilah    0 pengikut    33263 Viewers

Gisela Belli

Tirana, Albania

27 Istilah    0 Daftar Istilah    0 pengikut    33263 Viewers

Istilah-istilah dari Gisela Belli

Litosfera

Biologi; Biologi sel

Mbështjellja e jashtme e ngurtësuar e Tokës; përfshin si sipërfaqen e tokës ashtu dhe tokën nën oqeane apo dhe nën zona të tjera me ujë.

bioteknologji

Biologi; Bioteknologi

Një fushë e biologjisë së aplikuar ku organizmat e gjallë përdoren për qëllime tekonologjike, inxhinierike, mjekësore etj.

bioteknologjia

Biologi; Bioteknologi

Një fushë e biologjisë së aplikuar ku organizmat e gjallë përdoren për qëllime tekonologjike, inxhinierike, mjekësore etj.

Viewers(33263) View all

pengikut(0) View all

Gisela Belli doesn't have any followers yet.

Following(0) View all

Gisela Belli is not following any users.