alex sk

Skopje, Makedonia

Spell check

53 Istilah    3 Daftar Istilah    0 pengikut    32942 Viewers

alex sk

Skopje, Makedonia

Spell check

53 Istilah    3 Daftar Istilah    0 pengikut    32942 Viewers

Istilah-istilah dari alex sk

Упија

Perjalanan; Situs perjalanan

Упија е чешма во центарот на селото Галичник. Изградена е во 30-тите години на 20-тиот век од Доктор Глигор Муратовски, како посвета на неговите родители. Упија е многу повеќе ...

Upija

Perjalanan; Situs perjalanan

Upija is drinking water fountain in the middle of Galichnik Build in the thirties of the twentieth century by Doctor Gligor Muratovski, as a dedication to his parents. Upija ...

Смрека

Lingkungan; Biodiversitas

Смреката (лат: Juniperus)е четинарско растение. На планината Бистра најчеста е модрата смрека. Се користи во фармацевската индустрија, како чај, дури и за природно боење на ...

Viewers(32942) View all

pengikut(0) View all

alex sk doesn't have any followers yet.

Following(0) View all

alex sk is not following any users.