Erind Kasmi

Des plaines, Amerika Serikat

1221 Istilah    1 Daftar Istilah    0 pengikut    48476 Viewers

Erind Kasmi

Des plaines, Amerika Serikat

1221 Istilah    1 Daftar Istilah    0 pengikut    48476 Viewers

Istilah-istilah dari Erind Kasmi

minerva

Sejarah; Dewa Romawi

Perëndeshë e urtësise dhe veprave artizanale. Gjithashtu e njohur si perëndesha e virgjër e poezisë, mjekësisë, urtësise, tregtise, thurjes, zanateve, magjise.

Expedia

Perjalanan; Situs perjalanan

Expedia është një kompani online udhëtimesh që i ofron klientëve rezervime udhëtimesh për fluturime ajrore, vendndodhje hotelesh, makina me qera, shërbimet destinacionesh, anije ...

cpu

Komputer; Desktop PC

Procesori, është bërthama e një kompjuteri; e nevojshme për performancën informatike .

pengikut(0) View all

Erind Kasmi doesn't have any followers yet.