Hristina Acovska

Tetovo, Makedonia

3023 Istilah    0 Daftar Istilah    0 pengikut    48260 Viewers

Hristina Acovska

Tetovo, Makedonia

3023 Istilah    0 Daftar Istilah    0 pengikut    48260 Viewers

Istilah-istilah dari Hristina Acovska

смути од ананас

Minuman; Smoothies

Ананасот дава уникатна слаткост и јак вкус што е одлично за смутиа помешано со други состојки. Вкусот од ананас обично не ги прекрира останатите вкусови туку ги истакнува. Тоа е ...

збогатено вино

Minuman; Anggur

Овој вид на вино има повисока содржина на алкохол од другите трпезни вина, како резултат на разновиден и посебен процес на дестилација. ...

јодирана сол

Seni Kuliner; Memasak

Јодираната сол е кујнска сол, се меша со мали количини на различни видови на јод како калиум јодид, натриум јодид, и натриум јодат. Јодот му е потребен на човечкото тело во многу ...

Viewers(48260) View all

pengikut(0) View all

Hristina Acovska doesn't have any followers yet.