zocipro

Bitolo, Makedonia

Let Us Help You Today!

4986 Istilah    0 Daftar Istilah    18 pengikut    47307 Viewers

zocipro

Bitolo, Makedonia

Let Us Help You Today!

4986 Istilah    0 Daftar Istilah    18 pengikut    47307 Viewers

Istilah-istilah dari zocipro

шлаг крем

Produk-produk yang mengandung susu; Produk-produk krim

Крем што биле тепани од страна на миксер, брзо движење, вилушка, или камшик, додека таа е светлина и меки. Шлаг крем често се наслади и понекогаш зачинет со ванила, во кој случај ...

каранфилче

Makanan (lain-lain); Tanaman obat & bumbu

зачин (целосно или основен) Опис: црвеникаво-кафена, нокти во облик на пупки од тропското дрво каранфилче зимзелени. Ароматични, луто, слатко. Каранфилче треба да се користи ...

tippy (типи)

Makanan (lain-lain); air mata

Терминот опишува високо квалитетни чаеви диференцирани од бела или златна боја на листовите.